Talent on Campus

Ester Navarro Correal's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Ester
Navarro Correal

Sra.
Ester
Navarro
Correal

Sóc infermera i des que vaig acabar la carrera he estat desenvolupat la meva vida professional a la Vall d'Hebron. Els primers catorze anys vaig estar treballant dins l'àrea de Traumatologia, primer com infermera d'urgències, i més tard com infermera quirúrgica.

Després vaig passar un any i mig a Docència, on vaig tenir l'oportunitat de conèixer l'hospital des d'una perspectiva global.

Des de fas sis anys sóc la infermera de la Unitat d'atenció a pacients amb malaltia inflamatòria intestinal.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Nurse
Digestive System
Location
Curriculum

Currículum

Activitat Professional
Des de 2011 sóc infermera de pràctica avançada de la UACC (Unitat Atenció Crohn i Colitis Ulcerosa) formant part d'un equip multidisciplinari format entre altres per digestòlegs, radiòlegs, cirurgians... Treballant per la salut del pacient des d’una visió del pacient com a centre de l’atenció.

Anteriorment vaig treballar durant un any i mig a la Unitat de Formació i Docència de la direcció d'Infermeria, on vaig tenir l’oportunitat de conèixer amb profunditat la complexitat d’un gran hospital com és l'Hospital de la Vall d’Hebron.

I des de l’any 1995 fins l'any 2009 vaig tenir l'oportunitat de treballar com infermera quirúrgica i d'urgències a l'àrea de Traumotolgia. Compaginant en aquells anys la meva activat en altres Hospitals com l'Hospital Asil de Granollers i l'Hospital de Mataró.

Activitat Docent
Com infermera de l’Hospital de la Vall d’Hebron he col·laborat activament en les pràctiques dels estudiants d'infermeria del nostre país i també dins del programa Erasmus.

També he participat en cursos de formació continuada dins i fora de l’àmbit del nostre Hospital

Formació
Sempre he estat una persona molt inquieta, per tant després de la Diplomatura que vaig acabar l’any 1995, vaig realitzar tot un seguit de Postgraus i Màsters: Infermeria Quirúrgica (1996), Infermeria en Traumatolgia (1997), Atenció Prehospitalària Urgent (1998), Màster en Gestión de Servicios de Enfermería (2011), Diplomada de Postgrau Autoformatiu per a Diplomats d’Infermeria CADI (2012) i actualment a punt de començar Màster Oficial universitari en Recerca en Salut.

group_container
Perfils XXSS

Xarxes socials

 
Related professionals
Dra. Carmen
Alonso Cotoner
Doctor
Digestive System
Lead Researcher
Digestive and Liver Diseases / Nursing , Gastrointestinal Physiology and Physiopathology
Dra. Carolina
Malagelada Prats
Doctor
Digestive System
Gastrointestinal Physiology and Physiopathology
Dr. Javier
Santos Vicente
Doctor
Digestive System
Lead Researcher
Digestive and Liver Diseases / Nursing , Gastrointestinal Physiology and Physiopathology