Talent on Campus

Estela Sanjuan Menendez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Estela
Sanjuan Menendez

Dra.
Estela
Sanjuan
Menendez

Sóc infermera doctorada, amb molta experiència en malalties neurològiques, especialment en l'ictus. Vaig començar col·laborant en recerca i em va agradar molt treballar des d'aquesta perspectiva. Formo part del Grup de Recerca en Ictus i coordino els assaigs clínics de la Unitat d'Ictus.

Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Nurse
Strokes and Cerebral Haemodynamics
Location

Vall d'Hebron Research Institute

Researcher
Vascular Biology and Metabolism (VBM), Neurovascular Diseases
Location
Curriculum

Currículum

Des de 2012 treballo a la Unitat d'Ictus de l'Hospital Vall d'Hebron, coordinant la recerca clínica, projectes d'infermeria i assaigs clínics. Anteriorment havia treballat com a infermera assistencial tant a Atenció Primària com a l'Hospital, i a un grup de recerca en promoció de la salut a la Universitat.

Des de 2011 formo part de la junta directiva de la Societat Espanyola d'Infermeria Neurològica (SEDENE), primer com a vicepresidenta i després com a presidenta. Actualment coordino el grup d'estudi neurovascular (GEN-SEDENE).

Vaig cursar els meus estudis a la Universitat de Girona, tant la diplomatura d'infermeria (2002-2005), com el màster oficial en promoció de la salut (2008-2010) i finalment els estudis de doctorat (2011-2014) sobre el codi ictus a Catalunya.

En l'àmbit docent, he col·laborat a diferents universitats i màsters, així com tutoritzant alumnes en els seus treballs de fi de màster (TFM). També he estat docent en diversos cursos de formació continuada en neurologia i ponent en congressos nacionals i internacionals.

He publicat treballs científics a revistes i presentat nombrosos treballs a congressos.

group_container
Perfils XXSS
 
Related professionals
Sra. Pilar
Meler Amella
Sra. Olga
Miñarro Agüero
Nurse
Strokes and Cerebral Haemodynamics
Sra. Ángela
Palacino Pleguezuelos
Nursing Assistant
Strokes and Cerebral Haemodynamics
Sr. Wifred
Llopis Miró
Physiotherapist
Strokes and Cerebral Haemodynamics