Talent on Campus

Cristina Andrés Vergés's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Cristina
Andrés Vergés

Dra.
Cristina
Andrés
Vergés

Sóc biòloga amb una àmplia experiència en l’àmbit de la recerca, guanyada durant els anys d’estudiant i posteriorment com a tècnic superior en diversos centres d’investigació.

Actualment porto dos anys realitzant la tesi doctoral en l'àmbit de la microbiologia, específicament en el camp dels virus respiratoris com la grip.

Centers Info

Belongs to the institutions

Vall d'Hebron Research Institute

Microbiology
Location
Curriculum

Currículum

Formació
- 2005-2010: Llicenciatura en Biologia a la Facultat de les Ciències i la Salut de la Vida de la Universitat Pompeu Fabra. Itinerari de Laboratori d’Anàlisis Clíniques. Nota 2.14
- 2010-2011: Màster en Biologia Cel·lular a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Experiència professional
- Desembre 2014 - Actualitat: investigadora predoctoral al grup de virus respiratoris dirigit pel Dr. Andrés Antón i Prof. Tomàs Pumarola.

- Març - Novembre 2014: tècnic en el projecte AMfar: Viral reservoir dynamics after therapeutic vaccination and cART interruption. Grup de Desenvolupament de nous immunògens del VIH-1 en l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi
i Sunyer – IDIBAPS.

- Novembre 2013 – Febrer 2014: voluntariat en el grup d’investigació de Biotecnologia de la Reproducció en Espècies de Granja de la Universitat Autònoma de Barcelona dirigit per la Dra. Dolors Izquierdo.

- Setembre 2012 – Agost 2013: tècnic en el projecte Mutaciones en el subdominio “connection" de la retrotranscriptasa del VIH-1 y su papel en la resistencia a
inhibidores no análogos a nucleósido en col·laboració amb el Centre de Biologia Molecular Severo Ochoa. Grup de Variabilitat Genètica del VIH i del VHC d’irsiCaixa, Hospital Germans Trias i Pujol.

- Febrer - Maig 2012. Hospital Universitari Sant Joan de Déu. Laboratori de Microbiologia Molecular. Reforç de la grip i en les tasques de rutina del laboratori.

-Març – Maig 2011 Institut Valencià d’Infertilitat (IVI) de Barcelona. Pràctiques d’empresa del màster.

- Gener – Juny 2010 USP Institut Universitari Dexeus, Salut de la Dona (Barcelona). Pràctiques de final de carrera.

group_container
Perfils XXSS