Talent on Campus

Antonio San José Laporte's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dr. Antonio
San José Laporte

Dr.
Antonio
San José
Laporte
Doctor en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Especialista en Medicina Interna i Geriatria. Cap de Secció de Medicina Interna i Geriatria. Coordinador de la Unitat Hospitalària Pacient Agut Fràgil Hospital Vall d’Hebron-Hospital San Rafael. Coordinador de l’Equip de Suport Integral a la Complexitat Casernes-Vall d’Hebron. Professor Associat del Departament de Medicina de la UAB. Línies de recerca centrades en persones grans fràgils (utilització apropiada de medicaments, multimorbiditat, fragilitat...).
Centers Info

Belongs to the institutions

General Hospital

Head of Section
Geriatrics
Location
Curriculum

Currículum

Soc metge internista i geriatra de l’Hospital Vall d’Hebron i de la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Porto a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron des de que vaig finalitzar la meva formació MIR. He fet activitat assistencial i de coordinació tant a nivell d’urgències, hospitalització, ambulatòria i domiciliaria i cada vegada més orientada a les persones grans fràgils i als pacients crònica complexos. 

Aquests anys he participat en molts projectes hospitalaris i territorials centrats en aquests col·lectius de pacients sempre amb una aproximació integral, interdisciplinar, transversal i territorial. 

M’agrada molt la formació i interacció amb els estudiants de medicina i els metges residents, durant més de 20 anys vaig ser el responsable hospitalari dels metges residents de família de l’hospital i actualment estic molt centrat en la formació en geriatria dels estudiants de medicina i dels residents de geriatria i familia.

Altres institucions

Altres institucions amb les quals està vinculat

  • Departament Medicina. Universitat Autònoma Barcelona