Talent on Campus

Anna Coma Muñoz's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Anna
Coma Muñoz

Dra.
Anna
Coma
Muñoz

Soc metgessa especialitzada en Radiodiagnòstic Pediàtric i particularment dedicada a les àrees de tòrax, abdomen i múscul-esquelètic.

Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Radiodiagnosis (IDI)
Location
Curriculum

Currículum

Em vaig formar com a metgessa radiòloga general a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron del 2007 al 2011. Des de llavors, el Radiodiagnòstic Pediàtric ha estat una àrea de màxim interès per mi. En finalitzar el període de formació em vaig incorporar al Servei de Radiodiagnòstic Pediàtric de l'Hospital Infantil i de la Dona de Vall d'Hebron, del que he format part fins a l'actualitat.

El nostre servei és centre de referència en la majoria de les patologies pediàtriques i en aquests anys m'he subespecialitzat en les àrees de tòrax, abdomen i múscul-esquelètic, des del període neonatal fins a l'adolescència. Tinc especial dedicació a l'oncologia pediàtrica i a l'àrea de l'abdomen.

Amb la intenció de millorar l'atenció del pacient pediàtric i oferir sempre l'orientació diagnòstica més adequada i actualitzada, sóc membre de diverses societats nacionals i internacionals i participo activament en les sessions multidisciplinaris del nostre hospital, en les sessions de formació continuada per a metges en formació i en projectes d'investigació nacional i internacional. Destaca la meva participació en el projecte internacional europeu en tumors renals pediàtrics com a radiòloga de referència nacional.

  
Related professionals
Sra. Dolors
Rodríguez Sánchez
Specialist Radiology Technician
Radiodiagnosis (IDI)
Specialist Radiology Technician
Radiodiagnosis (IDI)