Talent on Campus

Alba Parra Martínez's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Sra. Alba
Parra Martínez

Sra.
Alba
Parra
Martínez

Sóc biòloga i tècnic de laboratori amb Màster en Microbiologia Avançada. Apassionada per la microbiologia, immunologia i les immunodeficiències primàries. Actualment desenvolupo la meva activitat com a tècnic superior de laboratori al grup de recerca “Infecció en el Pacient Pediàtric Immunodeprimit”.

Centers Info

Belongs to the institutions

Vall d'Hebron Research Institute

Biologist
Infection in Immunosuppressed Paediatric Patients
Location
Curriculum

Currículum

Em vaig incorporar al grup de recerca d'Infecció en el pacient pediàtric immunodeprimit a finals del 2019, on segueixo actualment.

Activitat

La meva activitat dins del grup de recerca és molt variada. Des de desenvolupar tècniques avançades tant moleculars com de cultius cel·lulars, per la confirmació de la patogenicitat de les mutacions trobades pel diagnòstic d'immunodeficiències primàries (IDP), la gestió de les mostres de pacients amb IDP, registre dels pacients, fins a la participació a projectes d'investigació nacionals i internacionals.

 Formació acadèmica

La meva formació comença amb la graduació com a Tècnic de Laboratori pel Diagnòstic Clínic al 2012. Graduada posteriorment en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) l’any 2018. Al 2019 vaig realitzar un Màster en Microbiologia Avançada amb especialització en Microbiologia Sanitària. Durant la meva estada professional al grup de recerca d’Infecció en el pacient pediàtric immunodeprimit del VHIR he realitzat diferents cursos i he assistit a diversos congressos per tal d'especialitzar-me en el camp de les immunodeficiències primàries, camp en el que treballo actualment; XII Jornada Tècnica de la Societat Catalana d'Immunologia (Barcelona 2019) Curs d’Immunodeficiències Primàries (Barcelona 2020), 19th Biennial Meeting of the European Society for Immunodeficiencies (2020).