Talent on Campus

Adriana Agell Sogbe's picture
 
User info Wrapper
image
User info

Dra. Adriana
Agell Sogbe

Dra.
Adriana
Agell
Sogbe

Sóc Odontòloga Especialista en Ortodòncia, Ortopèdia Dentofacial i Ortodòncia Prequirúrgica. La meva activitat a l'Hospital comença per la necessitat d'ortodòncia en pacients amb Diferències Facials, desenvolupant l'àrea d'Ortopèdia PreQuirúrgica en Bebès amb Fissura Labiopalatina dins de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica.

 
Actualment estem en la creació d'un programa que ens permeti oferir ortopèdia i ortodòncia als pacients amb anomalies craniofacials en totes les etapes del seu tractament.
Centers Info

Belongs to the institutions

Children's Hospital and Woman's Hospital

Doctor
Paediatric Maxillofacial Surgery
Location
Curriculum

Currículum

Llicenciada en Odontologia el 2003 i Màster d'Ortodòncia i Ortopèdia Dentofacial el 2008 a la Universitat Central de Veneçuela, sent docent durant 8 anys en la mateixa institució. A l'Hospital Sant Joan de Déu de Caracas, Veneçuela, vaig treballar com Ortodoncista durant 6 anys, especialment en l'atenció de pacients amb Fissures Facials.

Postgrau de Gestió i Direcció de Clíniques Dentals a la Universitat de Barcelona el 2015 i Títol d'Expert en Cirurgia Ortognàtica i Ortodòncia PreQuirúgica en la Universitat Internacional de Catalunya en 2017.

Vaig començar en 2016 com a assessora del programa d'Ortopèdia Prequirúrgica per al Bebè amb Fissura Labiopalatina de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica.

Des d'Abril de 2018 sóc Ortodoncista de la Unitat de Cirurgia Maxil·lofacial Pediàtrica i actualment em trobo desenvolupant un programa d'Ortodòncia per a pacients amb Diferències Facials.

Sóc Membre de la Societat Veneçolana d'Ortodòncia, Societat Espanyola d'Ortodòncia, Societat Espanyola de Fissures Facials.

A part de treballar en el sector privat com ortodoncista, realitzo cooperació humanitària internacional amb Operation Smile Internacional, Operation Smile Morocco i Smile Train.

  
Related professionals
Dra. Montserrat
Munill Ferrer
Lead Researcher
Clinical Nanomedicine and Advanced Therapies Research Centre. New Technologies and Craniofacial Microsurgery