Anem cap a un hospital centrat en les persones

Pla estratègic 2016-2020

Hospital més amable

A banda de l’assistència mèdica, volem ser un hospital que cuida del benestar dels pacients, dels familiars i dels professionals. És per això que hem impulsat estratègies per fer de Vall d’Hebron un lloc més amable i confortable, tant a l’interior dels edificis com als exteriors del recinte.

Entre aquestes accions destaca la nova senyalització del Campus, més actualitzada i entenedora, que facilita l’orientació de les persones i permet tenir un recinte més ecosostenible i més afavoridor del benestar gràcies a la reducció del trànsit rodat i de l’emissió de gasos contaminants. En la mateixa línia, hem dissenyat un canvi urbanístic que ens permetrà tenir un campus més esponjat i ordenat, amb menys edificacions, obert a la ciutat, sense les tanques que el limiten i on els ciutadans podran venir no només a curar-se sinó també a passejar pel nou parc que desenvoluparem.

També impulsem accions i activitats que complementen la pràctica clínica i vetllen pel benestar emocional de pacients, familiars i acompanyants, com és l’ambientació d’espais que fan més amable l’aspecte físic de l’Hospital, projectes de teràpia complementària amb gossos per a determinats pacients pediàtrics o projectes d’acompanyament i entreteniment per als infants i els acompanyants.

Accions que pertanyen a aquesta Àrea d'actuació

Feu clic per veure'n més detalls.

Aquesta Àrea pertany a aquests Reptes

Busca reptes, accions, àrees o paraules clau i coneix tot el que estem treballant plegats